دهمین نظرسنجی سالانه جهانی خوراک به نمایندگی از 142 انجام شده است و تجزیه Alltech کشور از نظر کمی و کیفی توسط و تحلیل روند تولید خوراک را در کشورها و مناطق مختلف جهان ارزیابی می کند.
گزیده ها
تولید جهانی خوراک: با 1 درصد رشد در سطح جهان، 1187/7 میلیون تن خوراک تولید شده است. سال 2020 برای بسیاری از صنایع چالش برانگیز بود و صنعت خوراک، کشاورزی و صنایع غذایی نیز از این قاعده مستثنی نبودند. این بررسی نشان داد، کووید 19 در مناطق مختلف اثرات متفاوتی دارد. در برخی مناطق مانند آفریقا چالش ها بیش از مناطق دیگر بود و در بسیاری از موارد این یک مسأله کشور به کشور بود. پیدایش تجارت الکترونیکی در سراسر جهان مشاهده شده است و انتظار می رود در آینده برای خرید مواد غذایی ادامه داشته باشد. قیمت خوراک، تولیدکنندگان را بسیار تحت تأثیر قرار داد. چالش های افزوده شده به این قیمت ها شامل مقررات دولتی در مورد اقدامات پایدارتر مانند کاهش مصرف نیتروژن و کاهش یا حذف آنتی بیوتیک ها بود.
کارخانه هاى خوراك:
3 درصد کاهش در رشد کارخان ههاى خوراك تخمین زده می شود، در سال گذشته نزدیک به 1000 کارخانه خوراک غیر فعال شده باشند. بسیاری از کشورها نیز بین افزایش و کاهش تعداد کارخانه های خوراک فعال در نوسان هستند.
ده کشور برتر تولید کننده خوراك
10 کشور برتر، مسئول تولید 63 درصد از کل خوراک تولیدی در جهان هستند. هزینه های خوراک این کشورها بطور متوسط، حدود 9 درصد کمتر از میانگین جهانی می باشد و میانگین رشد آنها 2 درصد است.
کشور | 2019 | 2020 | درصد رشد |
چین | 228.9 | 240 | 5 |
آمریکا | 214.4 | 215.9 | 1 |
برزیل | 70.4 | 77.6 | 10 |
هند | 41.4 | 39.3 | 5- |
مکزیک | 36.5 | 37.9 | 4 |
اسپانیا | 34.8 | 34.8 | 0 |
روسیه | 30.3 | 31.3 | 3 |
ژاپن | 25.3 | 25.2 | 0 |
آلمان | 25 | 24.9 | 0 |
آرژانتین | 21 | 22.5 | 7 |
اعداد بر حسب میلیون تن هستند.
مرغ تخم گذار
به طور کلی گوشت مرغ و تخم مرغ غذای جهانی محسوب می شود. برخی از چالش های صنعت بدلیل بسته شدن گسترده رستوران ها بوجود آمد. بیماری هایی مانند آنفلوانزای مرغی نیز نگران کننده بود و همچنان برای بسیاری از مشاغل یک چالش بحساب می آمد. با این حال، افزایش عاقه به مصرف تخم مرغ به عنوان یک پروتئین ارزان قیمت، به ویژه برای افراد ساکن در مناطق ضعیف از نظر اقتصادی، هرگونه کاهش در تولید خوراک به دلیل این چالش ها را جبران نمود. در سطح جهانی، تولید خوراک مرغ تخمگذار ثابت باقی مانده است. بیماری، مانند آنفلوانزای مرغی، به ویژه در اواخر سال، اروپا را تحت تأثیر قرار داده است. حرکت بیشتری به سمت تولید خوراک بویژه در (ABF) بدون آنتی بیوتیک مناطقی از اروپا و آمریکای لاتین وجود دارد. در برخی از کشورها مانند ایتالیا، تنظیم تولید خوراک بدون آنتی بیوتیک از طریق دولت انجام می شود. اما درکشورهای دیگر، مانند انگلیس و برزیل، تولیدکنندگان مطابق با تقاضای مصرف کنندگان روشی را در پیش می گیرند.
مرغ گوشتى
تغییرات در تولید خوراک جوجه های گوشتی، در بعضی موارد، نتیجه مستقیم کووید 19 و تأثیر آن بر رستوران ها و مشاغل مرتبط با خدمات غذایی بود. اگرچه این مسأله به طور کلی یک اثر کوتاه مدت تلقی می شد، مواردی از تغییر دائمی نیز وجود داشت. بیماری مانند آنفلوانزای مرغی نیز بر صنعت تأثیر گذاشت. به طور کلی، صنعت به دلیل چرخه رشد کوتاه و سازگاری آسان روش های تولید، پیشرفت خوبی داشت. در سطح جهانی، خوراک مرغ گوشتی 1 درصد افزایش یافت. تولید خوراک در آسیا و اقیانوسیه بطور ویژه چین، بنگادش و ویتنام و همچنین آمریکای لاتین، از جمله برزیل، ونزوئا و شیلی رشد یافت. در ابتدا مقداری کاهش تولید خوراک مرغ گوشتی به دلیل تعطیلی رستوران ها و هتل ها مشاهده شد، اما بعداً با افزایش پخت و پز در منازل، این کاهش جبران شد، به ویژه که پخت گوشت مرغ کم هزینه و آسان می باشد. در برخی کشورها مانند برزیل سرمایه گذاری بر تولید مرغ گوشتی بدون آنتی بیوتیک افزایش یافته است. دیگر کشورها برای تأمین تقاضای مصرف کننده از روش تولید خوراک بدون آنتی بیوتیک استفاده می نمایند.